fbpx

Book hundemassage

Book hundemassage & kraniosakral terapi

Her kan du nemt, hurtigt og sikkert bestille tid til hundemassage & kraniosakral terapi til din bedste ven

hundemassage

Booking af hundemassage & kraniosakral terapi uden besvær

Du betaler for massagen når du booker tiden her på siden. På den måde kan du have fuld fokus på din hund når I er hos mig.

Ved første besøg foretager jeg en grundig gennemgang af din hund og dens behov. For at jeg kan danne mig et billede af dens adfærd, har jeg her brug for, at du fortæller mig, hvad I oplever af udfordringer og hvordan hunden reagerer og opfører sig i dagligdagen.

Hele Hunden gør det nemt for dig at hjælpe din hund

Det absolut vigtigste for mig er, at hunden får nøjagtig den hjælp, som den har brug for.

Jeg ser derfor på hele hunden og tager udgangspunkt i de behov, som hunden har på det tidspunkt, hvor den er hos mig.
Der findes et hav af forskellige typer hundemassage og det kan være utroligt svært at vide på forhånd, hvilken massageteknik hunden har brug for.
For at sikre at din hund får den nødvendige hjælp, er det hos mig ikke muligt at vælge og bestille en konkret type massage. Derimod vurderer jeg ud fra mine observationer af hunden hvilke massageteknikker, der kan hjælpe din hund bedst muligt. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du har valgt den rette massage til din hund og vi sikrer, at hundens behov er i centrum.

Hvor lang tid tager hundemassage & kraniosakral terapi?

Alle hunde er forskellige og har forskellige behov.
En Chihuahuas krop fylder kun en brøkdel af en Bernersennens krop og på trods af, at den fine petite cocker spaniel og den robuste bullerbasse engelsk bulldog næsten har samme højde, så er der en verden til forskel i deres udformning og deres måde at møde livet på.
Nogle racer er enormt sensitive og bliver hurtigt fyldt op og mættet af indtryk og stimuli, hvilket gør, at de ikke kan rumme for lang tid ad gangen.

Disse forskelle gør hundene unikke og med dette følger ofte også unikke kendetegn og behov og dermed også behandlinger.

Det er derfor vigtigt for mig at pointere, at varigheden af massagen altid bliver tilpasset hunden, så den får en god oplevelse. Derfor er tiderne angivet i cirka.

Hundemassage og kraniosakral terapi tager ca. 30 minutter.

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116