Hundemassage teknikker

Der findes mange massageteknikker til hunde og dermed også mange typer hundemassage. Du kan læse lidt om nogle af hundemassage teknikkerne her:

Bindevævsmassage til hund

I hele kroppen har både vi og hunde bindevæv. Det er omkring musklerne, organerne, knoglerne og under huden.

Bindevævsmassage til hund fokuserer derfor på hele hundens krop og nervesystem. Hvis der er spændinger i hundens bindevæv, kan give smerter og kan have indflydelse på hundens bevægelighed, hundens smidigheden og hundens lysten til at bevæge sig.

Disse smerter og spændinger kan bindevævsmassagen løsne og på den måde give hunden sin livsglæde, bevægelighed og lysten til at bevæge sig tilbage.

Lymfedrænage til hund

I det tilfælde, at hundes lymfesystemet er beskadiget, kan lymfevæsken ikke blive transporteret væk som normalt. Resultatet heraf kan være et lymfødem eller ødem og ses ofte i form af hævelse efter en operation eller et tramue, fx fra et slag eller fald.
Lymfedrænage kan bidrage til, at hævelsen i hundens krop bliver mindre.

Den blide massage virker afstressende på nervesystemet og hjælper til, at hele kroppen slapper af.

Hundemassage

Med dybdegående hundemassage kommer vi ned i hundens muskulatur og hundens væv med tryk og strøg, hvilket effektivt afhjælper ømheder og smerter.

Det løsner hundens spændinger og fordi friktionen skaber varme og øger hundens blodcirkulation, har hundemassage en god effekt på overbelastning og gigt, da blodet transporterer næringsstoffer til området og sætter gang i udskillelsen af affaldsstofferne.

Hele Hunden hundemassage

Udovre de ovnnævnte hundemassage teknikker, findes der mange flere. 
Nogle af disse er blandt andet børstemassage, stresspunkter, triggerpunkter, tenderpoints og akupressur. 

Når du booker en hundemassage til din hund hos Hele Hunden, er det din hunds behov der danner grundlaget for, hvilke hundemassage teknikker jeg anvender når jeg masserer din hund. 

På den måde får din hund mest muligt ud af sin hundemassage.

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116