fbpx

Find vej til hundemassage og hundeterapi

Gratis kørsel:

Bor du inden for en radius af 15 km fra Land og Fritid på Højmarkvej 1, 8300 Odder kommer jeg gratis ud til dig. 

Alle øvrige kilometer bliver takseret med 3kr. pr. km. hver vej.

Hundemassage i Odder

Som noget nyt kan du nu komme til hundemassage, osteopatiske teknikker og hunde kraniosakral terapi i Odder by.
Hele Hunden har indgået et samarbejde med butikken Land og fritid i Odder og derfor er det nu muligt at komme til både gratis tjek, men også hundemassage, osteopatiske teknikker til hund og hunde kraniosakral terapi i butikken Land og fritid i Odder. Hunde er altid velkommen i butikken, så I kan bare kigge ind. Men vil du være sikker på at kunne komme til hurtigt uden at skulle vente? Så er det bedst du booker en tid inden I kommer. Brug gerne lejligheden til at snuse rundt i butikken og udnyt situationen til lidt socialisering eller miljøtræning.

Du kan læse mere om hundemassage i Land og fritid her.

Nej tak til prisstigninger!

Alt stiger i pris, men ikke hos mig!
Jeg holder udgifterne nede, for at du slipper for prisstigninger hos mig. 

Hvorfor?
Fordi det er vigtigt for mig, at alle skal have råd til at hjælpe deres hunde!

Du kan læse meget mere om hvordan hundemassage, kraniosakral terapi til hund og osteopatiske teknikker til hund kan hjælpe din hund her på min hjemmeside.

Jeg er ikke dyrlæge. Hundeterapi, massage, osteopatiske teknikker, kraniosakral terapi kan ikke erstatte dyrlægen. Jeg anbefaler derfor altid, at du starter med en undersøgelse hos en dyrlæge som du har tillid til. 

Har du spørgsmål? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig. Fang mig på mobilen 27826116, på mail: info@helehunden.dk, på facebook @helehunden.dk eller på instagram @heleunden.dk.

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116