Grønlæbet muslinge ekstrakt til hund

Grønlæbet muslinge ekstrakt - kroppens naturlige byggesten

Grønlæbet muslinge ekstrakt kan have en positiv indflydelse på gigt, inflammation, hævelse og smerter.

Grønlæbet muslinge ekstrakt til hund

Hvad er grønlæbet muslinge ekstrakt til hund?

Grønlæbet muslinge ekstrakt er kroppens naturlige byggesten.
Grønlæbet muslinge ekstrakt indeholder vigtige grundelementer, som styrker kroppen. 

Fedtsyresammensætningen i grønlæbet muslinge ekstrakt kan hæmme inflammation. Grønlæbet muslinge ekstrakt kan derfor virke antiinflammatorisk.

Slidgigt er en inflammatorisk lidelse, som kan ramme alle led i kroppen. Slidgigt rammer dog oftest leddene i knæ, hofter, skuldre, albuer, ryg, fødder og hænder.

Flere undersøgelser viser, at grønlæbet muslinge ekstrakt fra New Zealand har en positiv virkning på smerterne, hævelse og destruktionen, som finder sted under gigtsygdomme.

Vidste du, at både astma men også gigt er inflammationslidelser?

Flere undersøgelser har vist, at indtaget af grønlæbet muslinge ekstrakt kan give en vis forbedring i hvæsen og peak flow af luft, hos deltagerne i undersøgelsen. Samt nedsætte antallet af astmaanfald.

Grønlæbet muslinge pulver VS grønlæbet muslinge ekstrakt

Virkningsgraden er størst hos grønlæbet muslinge ekstrakt!
Årsagen til, at grønlæbet muslinge ekstrakt har en bedre virkning end grønlæbet muslinge pulver, er måden det bliver fremstillet på.

Ved grønlæbet muslinge pulver høstes hele muslingen. Det sker når den er moden og muslingen bliver åbnet med vanddamp. Vanddampen beskadiger de bio-aktive substanser og derfor reduceres virkningsgraden.

Grønlæbet muslinge ekstrakt bliver lavet ved at høste små dele af muslingerne, når de er kønsmodne. På det tidspunkt, er indholdet af de aktive stoffer højest i de virksomme bestanddele.
Muslingerne bliver holdt friske med en speciel vinsyre og efterfølgende frysetørret. Sådan beskyttes fedtsyrerne mod iltning og nedbrydning. Herefter udtrækkes fedtsyrerne.

For de ekstra nørdede!

Hvordan virker grønlæbet muslinge ekstrakt?

Fedtsyrerne i Original muslingeolie ligner den umættede fedtsyre arakidonsyre i opbygning. Der formodes, at de gavnlige fedtsyrer fra grønlæbet muslinge ekstrakt erstatter leukotrien B4. Dog uden at overtage dens virkning. Med andre ord, så snyder grønlæbet muslinge ekstrakt kroppen til at dæmpe inflammationer og dermed undgås smertefulde hævelser.
Kroppen kan ikke selv producere prostaglandiner og skal derfor indtages i kosten. Prostaglandiner er fedtsyrer, som fungerer som signalstof med et utal af virkninger, bl.a. inflammationsreaktion.
Grønlæbet muslinge ekstrakt er derimod rig på Eikosanoider, som kroppen omdanner til disse vigtige prostaglandiner.

Grønlæbet muslinge ekstrakt til hund

Grønlæbet muslinge ekstrakt - kroppens naturlige byggesten

Tilskud til hund

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116