Hunde wellness

Så nemt kan du søge for hunde wellness hjemme

Rolig og afslappende musik

Hunde påvirkes af lyde på samme måde som vi mennesker gør. Sæt noget beroligende og afslappende musik på, men lydstyrken bør være så lav, at vi mennesker nærmest ikke kan høre det. Hundene hører jo mange gange bedre end vi gør.

Sovepladsen

Kurven bør være placeret et roligt sted uden for meget ”trafik” og larm, være stor nok til at hunden kan strække sig og have puder, tæpper eller dyner, så hunden kan ligge blødt og selv kan grave/arrangere det sådan, så den ligger fantastisk godt, kan putte sig og kan ligge lunt og trygt.

Aromaterapi til hunde

Ligesom vi mennesker bliver også hunde påvirket af dufte. Nogle dufte virker opfriskende og andre beroligende. Kamille, rose, lavendel, melisse, citron og fyrretræ virker beroligende på hunde. Brug gerne rene olier, ikke de syntetiske, da de kan give kvalme og hovedpine.

Bland 1-3 dråber duft-olie i 100ml vand. Ikke mere. Hunde lugter mange gange bedre end mennesker, så derfor må blandingen ikke være lige så stærk, som når vi blander til mennesker. Dryp ca. 3 dråber af olie-vand blandingen på et klæde ved sovepladsen, eller på en bandana om halsen. Brug ikke pebermynte!

Tygge og slikke aktivering

På mange hunde virker det beroligende at slikke og tygge på snacks eller legetøj. Andre hunde kan geare op og stresse op af det. Se på din hund, hvordan reagerer den?

Hundemassage

Når hunde bliver masseret, bliver stresshormonet dulmet og der bliver sat gang i glæde-, lykke- og kærlighedshormonerne. Du og din hund knytter et helt særligt bånd. Ligesom vi mennesker også bliver rolige og salige af massage, bliver de fleste hunde også meget afslappede og nyder det. Massage kan bruges som ren wellness, men også som booster til immunforsvaret, restitution efter aktivitet, skabe en tæt kontakt imellem jer, hjælpe på pelsskiftet og give en flot og blank pels.

Online hunde kurser

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116