Kontakt hunde osteopat

Kontakt hunde osteopat Hele Hunden - Land & Fritid Odder

Hvis du har spørgsmål til hundemassage, osteopati til hunde, kraniosakral terapi til hunde, skræddersyet hundefitness eller andet er du velkommen til at kontakte mig.

Rikke Appel Hansen

Osteopati, kraniosakral terapi, skræddersyet hundefitness, massage til hunde.
27 82 61 16
info@helehunden.dk

48 timers svargaranti

Du kan forvente at modtage svar på mails indenfor 48 timer. Skulle der opstå et akut behov er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig på telefonen. 
På siden ofte stillede spørgsmål kan du også finde svar på alle de spørgsmål som oftest bliver stillet af andre. 

Klinikken Hele Hunden ligger i Land & Fritids lokaler på Højmarkvej 1, 8300 Odder. 

Hele Hunden er en selvstændig virksomhed og Land & Fritid har intet med driften af Hele Hunden at gøre. Alle spørgsmål vedrørende hundemassage, kraniosakral terapi til hunde, osteopati til hunde eller hundefitness bedes henvendes direkte til Rikke / Hele Hunden.

Kontakt hunde osteopat

Hund i Odder

Det er dejligt at være hund i Odder. I Odder er der mange typer hundetræning, både privat hundetræning og foreninger og klubber som tilbyder hundetræning. Men der er også hundemassage, osteopati og kraniosakral terapi til hunde i Odder. 
Hundene i Odder kan også besøge hundeskoven og blive godt taget hånd om af både Dyreklinikken Katte og hunde og Odder dyreklinik.  
I nærheden af Odder kan hunde komme i hunde svømmehal og der ligger et par forskellige hundefrisører i Odder lokalområde.

Hund Odder