fbpx

Hele Hunden

Din Professionelle hundemassør
& hunde kraniosakral terapeut

Hos Hele Hunden hjælper jeg din hund gennem hundemassage & kraniosakral terapi. Hundemassage & kraniosakral terapi bruges fx til at lindre smerter og til at løsne spændinger og stivheder. Hundemassage hjælper også ved begrænset eller nedsat bevægelighed hos din hund.

Hele Hunden samarbejder med dyrlægen

Sammen er vi bedst!

Når jeg ikke hjælper hunde i min egen klinik, assisterer jeg dyrlæge Ruben Sørensen fra Dyreklinikken KatteOgHunde i Odder i hans klinik. 

I Rubens klinik KatteOgHunde er der fokus på tid og nærvær til det enkelte dyr og dig.  

Her er dit kæledyr ikke bare det næste nummer i rækken, men der bliver skabt en afslappet atmosfære, hvor dit kæledyr får lov til at tilpasse sig og vænne sig til situationen. 

Du kan læse mere om Ruben og Dyreklinikken KatteOgHunde her. 

Hundemassør dyrlæge

Hele Hunden samarbejder med Land&Fritid Odder

Når det handler om hunde er intet problem for småt og ingen spørgsmål dumme. Jeg elsker at fortælle, forklare, vejlede og dele ud af min viden og erfaring. Derfor har jeg valgt at indgå et samarbejde med Land & Fritid i Odder, hvor jeg på daglig basis vejleder hundeejere. 

Gratis tjek

Kom ind forbi butikken med din hund og spørg om et gratis tjek, så fortæller jeg dig hvad jeg kan mærke på din hund. Det tager kun et par minutter. 

Lyst til Hundemassage & hundekraniosakral terapi?

Din hund kan få begge dele af mig hos Land&Fritid, I er mere end velkommen til at kigge ind i butikken. 
Vil du gerne være sikker på at komme til hurtigt uden at skulle vente alt for længe?
Så book en tid og kom forrest i køen. 

Hvem står bag Hele Hunden?

Jeg hedder Rikke. Jeg er passioneret og eksamineret hundemassør KynoMyo® Terapeut & hunde kraniosakral terapeut KynoKranio® Terapeut fra KynoAkademiet ved Rie Ravn.

Derudover er jeg uddannet i Hundefitness i Hundefysioterapien, som tager udgangspunkt i sygdomme, skavanker, skader, overanstrengelser, forebyggelse og rehabiliterende genoptræning.

Det gør mig glad helt ind i hjertet at se glade hunde. Jeg ønsker at give hunde mere livskvalitet og glæde og det gør jeg ved at smertelindre og løsne stivheder og muskelspændinger hos hunde. 

At hjælpe hunde, som har brug for massage, afspænding, afstressning og smertelindring er min allerstørste passion. Det skærer mig i hjertet, når hunde ikke har det godt og jeg ønsker intet andet end at hjælpe dem. 

Derfor har jeg uddannet mig til KynoMyo® Terapeut – hundemassør & KynoKranio® Terapeut – Kraniosakral terapeut hos KynoAkademiet ved Rie Ravn og specialiseret mig i rehabilitering og genoptræning via hundefitness ved Martina Flocken.

Jeg fortsætter løbende med at efteruddanne mig for at holde mig opdateret for at kunne hjælpe hundene på allerbedste vis. 

Hundemassør

Hele Hunden hjælper din hund der, hvor det gør ondt

Om Hele Hunden hundemassør

Hvornår har man brug for en hundemassør?

Desværre har rigtig mange hunde smerter, men fordi de fleste racer gør alt, hvad de kan for at skjule det, så ved vi mennesker det ofte slet ikke.

Smerterne kan komme til udtryk fysisk igennem stivhed, halten, langsommere bevægelse, træthed, de har brug for at sove mere, men det kan også komme til udtryk i deres adfærd. Nogle trækker sig tilbage og vil være alene, nogle splitter huset ad, fordi de omdirigerer deres frustration til en adfærd, som de kan finde ud af at håndtere. I nogle slemme tilfælde bliver hunden aggressiv.

Massage kan hjælpe med de ting på samme måde som ved os mennesker. Vi er heller ikke helt os selv, når vi har smerter og da slet ikke, når det står på over en længere periode.

Følg mig på

betalings måder

Mail: info@helehunden.dk

Tlf. 27826116