Aktiv hund massage kursus

Online hunde kurser
"Det var virkelig et godt kursus."
sport hund massage
Katrine
@Maggie My

8 massage greb til bedre restitution

Hjælp din hund til en bedre restitution gennem hundemassage.

18 videos + 7 lydfiler

18 Detaljerede videos og 7 separate lydfiler, som viser og beskriver nøjagtig hvordan grebene skal udføres. Paus dem og spol i dem som DU har brug for det.

Ubegrænset adgang

Du har altid ubegrænset adgang til hundemassage kurset og kan tilgå det dag og nat alle ugens dage. Se kurset så ofte du har lyst til.

Restitutions hundemassage kursus

Særligt målrettet sportshunde som profiterer af massage efter aktivitet.
Bedre præstationer, hurtigere tider, hurtigere restitution. Sådan vedligeholder og forbedrer du din sportshund med massage.

Ikke alt massage er en god ide at udføre på sin hund, hvis den skal være aktiv igen i morgen eller om bare et par timer.

Dette hunde massage kursus indeholder de massage teknikker, som du med fordel kan bruge på din hund, også når den skal være aktiv igen. Husk kun at bruge blide hænder og blide berøringer. Jo hårdere du tager fat desto mindre virker massagen – tværtimod!

Giv ikke din hund massage hvis:

 
  • Den er gravid/drægtig
  • Din hund er syg
    Spørg din dyrlæge om hunde massage kan gavne eller skade din hund, hvis din hund er syg
  • Din hund har kræft
  • Meget unge hvalpe. Overlad det til en professionel hundemassør
  • Din hund er meget gammel og svag. Overlad de meget gamle og svage hunde til en professionel hunde massør
  • Dun hund har betændelse
  • Din hund har åbne sår
 
 
SIKKERHED FREMFOR ALT

I hunde massage online kurset har jeg naturligvis sørget for, at du kun lærer de hunde massage teknikker, som du med ro i maven kan anvende på din hund hjemme hos dig selv. 
Jeg har sørget for, at de hunde massage teknikker, som kan gøre skade på din hund, hvis disse ikke udføres korrekt og med præcision og forsigtighed, ikke er inkluderet i mit online kursus. Du kan derfor med god samvittighed følge instruktionerne i videoerne og massere din hund derhjemme. 

Skulle du have spørgsmål eller vil du lære mere, kan du få min hjælp enten online i en 1:1 session eller du kan komme ned i klinikken til mig og få 1:1 sparring og undervisning.

Vil du gerne lære en dybdegående massage?

Hvis du gerne vil lære hvordan du giver din hund en dybdegående massage, som virkelig blødgør kroppen, så klik HER

Men husk! Den massage bør du ikke give din hund, hvis i har planer om at træne, udstille eller konkurrere indenfor den næste uges tid.