Catago FIR-Tech LED lysterapi pad varme tæppe til hund

FIR-Tech LED lysterapi pad varme tæppe til hunde kombinerer naturlige røde, nær-infrarødt og blåt lys i ét samlet produkt. Brugt korrekt kan det forbedre regenereringsprocessen for muskler, bindevæv, fascia og nerver. Og det kan fremme helelsesprocessen. 

FIR-Tech LED lysterapi pad varme tæppe til hundes forskellige bølgelængder trænger ind i huden, vævet og musklerne i den helt optimale dybde. På den måde kan lyset bidrage til at fremme regenerering og restitutionen. Derudover kan lysterapi varme tæppet til hund mindske mælkesyre og træthed i muskulaturen og dermed bruges til forebyggelse og behandling af skader, afspænding af muskler og fremskynde restituering efter træning.
Det blå lys er bakteriehæmmende og kan derfor være ideelt i forbindelse med behandling af sår, da det kan være med til at mindske risiko for infektioner og fremskynde helingsprocessen. Det blå lys virker desuden forstærkende på både rødt og infrarødt lys, og øger derfor effekten af hinanden. FIR-Tech LED lysterapi tæppe til hund anvender små blå lys i hele produktet i stedet for at de kun sidder udvalgte steder. Derfor øger det virkningen af både det røde og infrarøde stråler i hele produktet. 

FIR-Tech LED driver cellerne naturligt gennem mitokondrierne – det er her energien (heling) skabes. At give cellen den optimale dosis af rød, blå og infrarød energi vil udløse en kemisk reaktion i mitokondrierne, som hjælper med at booste cellefunktion og regenerering. 
Den bærende molekyle kaldet ATP (Adenosintrifosfat) produceres af mitokondrier. Når denne celle udsættes for den rette bølgelængde og energi af lys, er mitokondrierne i stand til at lave ATP, som kan hjælpe med cellereparation, hvilket fører til cellernes selvhelbredende proces mere effektivt. 

FIR-Tech LED med specifikke bølgelængder af rødt, blåt og infrarødt lys stimulerer direkte regenereringsprocessen uden at skade væv eller hud. Det er derfor at brugen af FIR-Tech LED enhederne kan føre til en lang række fordele. FIR-Tech LED kan hjælpe med at restituere hurtigere og kan øge muskelrestitution. 

Fir-tech lysterapi til hunde

FIR-Tech LED teknologi kan:

• Forbedre helingsforløbet efter skade
• Stimulere cellulær reproduktion
• Virke afslappende og afspændende på muskulaturen
• Stimulere nervetransmissioner
• Øge lokal og generel blodcirkulation
• Booste muskelrestitution
• Virke bakteriehæmmende, fx til sår. Kontakt dog altid din dyrlæge først.

Lysterapi til hunde Lysterapi til hunde Lysterapi til hunde Lysterapi til hunde Lysterapi til hunde