Om hunde terapeut Hele Hunden

Hunde terapeut

Mobil og glad hund

Din professionelle hunde terapeut; hundeosteopat, hundemassør & hunde kraniosakral terapeut

Hundemassør

Massage til din hund.

Hundeosteopati

Hundeterapeut med speciale i samtlige osteopatiske teknikker til hund.

Hundefitness i fysioterapien

Individuelle hundefitness træningsplaner til målrettet træning, genoptræning eller vedligehold af muskler og kropskontrol.

Samarbejder med dyrlægen

Sammen er vi bedst!

Når jeg ikke hjælper hunde i min egen klinik, assisterer jeg dyrlæge Ruben Sørensen fra Dyreklinikken KatteOgHunde i Odder i hans klinik. 

I Rubens klinik KatteOgHunde er der fokus på tid og nærvær til det enkelte dyr og dig.  

Her er dit kæledyr ikke bare det næste nummer i rækken, men der bliver skabt en afslappet atmosfære, hvor dit kæledyr får lov til at tilpasse sig og vænne sig til situationen. 

Du kan læse mere om Ruben og Dyreklinikken KatteOgHunde her. 

Samarbejder med Land & Fritid

Når det handler om hunde er intet problem for småt og ingen spørgsmål dumme. Jeg elsker at fortælle, forklare, vejlede og dele ud af min viden og erfaring. Derfor har jeg valgt at indgå et samarbejde med Land & Fritid i Odder, hvor jeg på daglig basis vejleder hundeejere. 

Gratis tjek
Kom ind forbi butikken med din hund og spørg efter et gratis tjek, så får du en gratis gennemgang af din hund.

Lyst til hundemassage, osteopatiske teknikker til hund og hundekraniosakral terapi?

Din hund kan få det hele af mig i min klinik, som ligger i Land&Fritid, I er mere end velkommen til at kigge ind i butikken. 

Vil du gerne være sikker på at komme til hurtigt uden at skulle vente alt for længe?

Så book en tid og kom forrest i køen. 

Hvem er Hele Hunden?

Jeg hedder Rikke. Jeg er passioneret og eksamineret hundeosteopat KynoOsteo® Terapeut, hundemassør KynoMyo® Terapeut & hunde kraniosakral terapeut KynoKranio® Terapeut fra KynoAkademiet ved Rie Ravn.

Derudover er jeg uddannet i Hundefitness i Hundefysioterapien, som tager udgangspunkt i sygdomme, skavanker, skader, overanstrengelser, forebyggelse og rehabiliterende genoptræning.

Det gør mig glad helt ind i hjertet at se glade hunde. Jeg ønsker at give hunde mere livskvalitet og glæde og det gør jeg ved at smertelindre og løsne stivheder og muskelspændinger hos hunde. 

At hjælpe hunde, som har brug for massage, afspænding, afstressning og smertelindring er min allerstørste passion. Det skærer mig i hjertet, når hunde ikke har det godt og jeg ønsker intet andet end at hjælpe dem. 

Derfor har jeg uddannet mig til KynoOsteo® Terapeut – hundeosteopat, KynoMyo® Terapeut – hundemassør & KynoKranio® Terapeut – Kraniosakral terapeut hos KynoAkademiet ved Rie Ravn og specialiseret mig i rehabilitering og genoptræning ved hjælp af hundefitness.
Jeg fortsætter løbende med at efteruddanne mig for at holde mig opdateret for at kunne hjælpe hundene på allerbedste vis. 

Hos Hele Hunden hjælper jeg din hund gennem hundemassage & kraniosakral terapi

Hundemassage & kraniosakral terapi bruges fx til at lindre smerter og til at løsne spændinger og stivheder. Hundemassage hjælper også ved begrænset eller nedsat bevægelighed hos din hund.

Her kan du møde mig

Min klinik holder til i Odder, i Land og fritid butikken. Her har jeg min daglige gang, rådgiver og vejleder om alt hvad du som hundeejer har brug for fra den er lille hjalp, gennem livets udviklingsfaser og til den sene alderdom. Jeg giver hunde massage, kraniosakral terapi og osteopati og du er altid velkommen med din hund i butikken til et gratis og uforpligtende tjek.

Hele Hunden på farten

Jeg kommer fast hos DKK Viby, hvor de flittige hunde bliver tjekket, får massage, kraniosakral terapi og osteopati. Mød mig til Hund i fokus, K9biathlon, stævner, udstillinger og andre arrangementer, hvor jeg deler ud af min viden og erfaring.