Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål  som hvad er terapi til hunde, hundeosteopati, hundemassage og hundekraniosakral terapi.

Hvad er terapi til hunde

Terapi til hunde favner mange ting. Det kan blandt andet være osteopatiske teknikker til hund, herunder kraniosakral terapi, hundemassage, hunde fysioterapi, genoptræning via fysio hundefitness, akupunktur, laser, lys- og varmeterapi. 

Terapi til hunde kan ikke erstatte en tur til dyrlægen. Start altid med et besøg hos dyrlægen og få tjekket din hund grundigt igennem. 

Nej. Intet kan fjerne kroniske sygdomme. 
Hundemassage, kraniosakralterapi og osteopati til hunde kan bruges til at lindre de gener og smerter, som naturligt vil følge med kroniske lidelser. 

En osteopat arbejder med hele kroppen. Gennem blide teknikker justeres spændinger og skævheder i kroppen, så disse løsnes og finder tilbage til den mest optimale tilstand. Du kan læse mere om osteopatiske teknikker her

Alle hunde nyder godt af osteopati. Osteopati kan hjælpe mange hunde til mere bevægelighed, smidighed, færre spændinger og smerter og dermed give dem mere livskvalitet. Både familiehunde, sportshunde, arbejdshunde og jagthunde kan med fordel nyde godt af hunde osteopati. 

Nej. Hvis du er i tvivl om din hund skal en tur forbi dyrlægen, så tag en tur til dyrlægen. Det er altid bedst at få afklaret hos dyrlægen om din hund har brug for medicinsk behandling. Jeg samarbejder med Dyreklinikken Katte og Hunde i Odder og kan varmt anbefale dyrlæge Ruben Sørensen. 

Undlad at servere et af dagens måltider ca. 2 timer før i kommer i klinikken. 

Din hund og eventuelt godbidder til belønning, bestikkelse eller distrahering. 

Det er din fornemste opgave at sørge for at din hund står så stille som muligt og ikke hopper ned af bordet. På den måde har jeg hænderne fri til at hjælpe din hund. 

Det er Rikke fra Hele Hunden, der arbejder med hundene som er inde til hundemassage, osteopati og kraniosakral terapi. Hele Hunden samarbejder med Land og Fritid Odder og klinikken ligger derfor inde i Land og Fritid butikken, men Land og Fritid er ikke en del af Hele Hunden og ikke involveret i hundemassage, kraniosakral terapi eller osteopatiske teknikker til hund. 

Klinikken ligger på Højmarkvej 1, 8300 Odder (i Land & fritid).

Spørgsmål om kurserne

Hundemassage online kurset er egnet for ALLE mennesker uanset alder og alle hunde uanset race og uafhængig af hvor meget eller hvor lidt den er trænet. Alle med en mobil, tablet eller computer kan få adgang til kurset.

Hundemassage online kurset ligger på internettet, så du kan se det igen og igen uanset hvor i verden du befinder dig. 

Hundemassage online kurset starter når du køber det. Du får adgang til kurset med det samme og kan straks gå igang. Du kan gennemgå kurset i dit eget tempo og skal ikke vente på nogen andre eller planlægge undervisningen i en stram kalender.

Når du har købt hundemassage online kurset et det dit til fri afbenyttelse. Du kan se det så ofte du vil lige så længe du vil. Adgangen bliver ikke lukket, du skal ikke nå noget inden for et bestemt tidsrum og du kan genbesøge det så mange gange du vil.

Nej. Hundemassage online kurset er ikke en uddannelse men et kursus, som gør dig i stand til at massere din egen hund. Hvis du drømmer om at blive uddannet hundemassør kan du bruge dette kursus til at blive mere afklaret omkring hvorvidt en uddannelse i hundemassage er noget for dig og derefter finde et proffessionelt uddannelses sted. 

Når du allerede har købt hundemassage kurset til restituering kan du bygge ovenpå med det udvidede hundemassage kursus, hvor du lærer teknikker der kommer dybere ned i muskulaturen. Bare rolig, du har modtaget en mail med en rabatkode i forbindelse med købet af Basis kurset. Hvis den er blevet væk så tøv endelig ikke med at skrive til mig.